8 Haziran 2010 Salı

yeterince beklemek üzerine...



chp ve mhp, yeterince bekledikleri için iktidara oynar mı bu ülkede? çok çalıştıklarından ya da başarılı olduklarından değil ama... sadece yeterince bekledikleri için...

yeterince bekleyen memur, bütün gün oturuyor olsa da, terfi alır mı?

peki bir kadın yeterince beklerse, ilişkisi bir sonraki basamağa geçer mi? yeterince bekleyen kadın, sonunda hedefine ulaşır mı?

2 yorum:

  1. Bence bir insan "yeterince sabırlı" olursa hedefine ulaşabilir, en azından ulaşma olasılığı daha yüksektir diğerlerine göre.

    YanıtlaSil
  2. Chp ile mhp 'nin başarıya ulaşmaları bir basamak yukardakilerin seçimi ile alakalıdır o kısma çok girmeyelim. Yoksa erbakan 'da yeterince beklemişti ama yerine recep geldi :)
    Yeterince beklemek sadece ilgili durumla alakalıdır. Balık tutuyorsanız ve yemli oltanız varsa yeterince beklemek yem çalınana kadardır daha ne kadar beklersen bekle balık tutamazsın. Yani neyi beklediğine göre "yeterince"'nin süresi değişecektir.
    Borsacılar der ki beklemek için hedef koy kendine. Yani mesela %5 kaybettin sat %10 kazandın sat gibi. Yani duygularınla değil net rakamlarla oyna ki kaybederken de kazanırken de kendini kaptırma gidişata.
    Ama konu duygular ile oynanan bir oyuna geldiğinde sanırım o duyguların ne kadar tükendiği ile alakalı olacak ne kadar bekleyeceğin...

    YanıtlaSil